Udstillingen er fra 20.3 til 1.5.

Simon Lundsgaard

Mit navn er Simon Lundsgaard og jeg er autodidakt naturfotograf.

Jeg har siden barn interesseret mig for naturen omkring os, og brugt utallige timer på at opleve den.

Med mine fotografier ønsker jeg at inspirere folk med naturens mange former, udryk og farver. Jeg forsøger at fastfryse et fragment af virkeligheden i naturen og give beskueren tiden til at fordybe sig i motivet og lade sig fascinere over naturens mange udtryk og facetter som vi måske ofte overser eller bare har vænnet os til.

Jeg håber derfor du lader ”tankerne flyde” når du ser på mine værker og finder din egen historie til hvert motiv, måske endda får lyst til at tage ud og opleve det selv.

Husk at motiverne og naturen findes lige uden for døren.

Du kan se flere billeder på min hjemmeside samt kontakte mig angående køb af fotokunst og andre fotoopgaver: www.LundsgaardPhotography.dk eller følge mig på Instagram og Facebook under Lundsgaard Photography.


Stine Højland  Iværksætter

Jeg hedder Stine og startede i 2019 virksomheden ATTER, hvor jeg syer tøj af sengetøj, sælger simple symønstre og afholder workshops og sykurser. Jeg er ikke til komplicerede kjoler og svære teknikker, men stræber efter at gøre det simple stilfuldt. På udstillingen vil du kunne se mine hjemmesyde styles, samt købe de symønstre jeg syer ud fra." 


Kirsten Hansern


Mig og mine perler.
Det kreative har altid fyldt meget i min hverdag.
Nye ideer skal prøves af, og da jeg fik et perlearmbånd af min datter, tænkte jeg, at det må jeg kunne finde ud af.
Efter mange lange timer er det lykkedes mig at lære. Det er fantastisk at sætte farver sammen, også på måder som måske ikke er oplagte, men det giver i sidste ende smukke armbånd.