SteenZoffmann udstiller Fugle,kirkeskibe og smykker sammen med Birgit Jensens billeder 11.2.til 10.3. 2024.

Steen Zoffmann arbejder hovedsaglligt i træ, men også metal (smykker) indgår i hans kreative univers.Sten bygger kirkeskibe, det har han gjort i mange år.Der hænger 25 skibsmodeller rundt i danske kirker .På udstillingen vil Steen have 2 skibe med, så man kommer helt tæt på et kirkeskib.

Steen fortæller "Jeg har i mange år haft en stor interesse i fugle,og snitter dem i træ. Jeg har mange med på udstillingen

På udstillingen vil Steen også have nogle af sine sølv smykker med, som han støber ,efter gamle teknikker, som vikingerne brugte, når de fremstillede deres smykker af sølv og bronce.

Steen lader sin kreativitet gennemsyre det han laver,så der venter en spændende oplevelse i TorupKunst.

På vægene er det Birgit Jensen leder af TorupKunst,der udstiller sine malerier. Birgit Jensen er optaget af farverne, varme og kolde farver,lys og skygge.Det er abstrakte malerier,som dog til sidst fremstår figurativt,især er det blevet til mange malerier ,inspireret af naturen.

" Det er det abstrakte ,jeg godt kan lide,hvor beskueren, gerne skal gå på opdagelse i maleriet, ofte er der en historie gemt her.

Jeg ser det kreative sprog, som en mulighed for blandt andet at give udtryk for stemninger og oplevelser." fortæller Birgit Jensen