Tre gæsteudstillere i galleri TorupKunst 

Kirsten Stubben, udstiller malerier.

Charlotte Mols, udstiller blomster med mange små detaljer.

Susanne Fjeldgaard Kristensen, udstiller sine crepepapir blomster.

           


Udstillingen åbner 1. oktober, kl. 13-16.

Der er mulighed for at se udstillingen hele oktober, sidste             gang er den 29. oktober.

              Hver søndag 13-16.

Ved siden af malerierne har Charlotte Mols og Susanne Fjeldgaard skabt et univers af blomster, de lyser op i mange farver. Charlotte og Susanne skaber deres blomster af papir,


TorupKunst byder velkommen til Kirsten Stubben, som er en erfaren maler fra Vejle.  Kirsten har malet i mange år, og opsøger hele tiden nye motiver og teknikker. Hun har prøvet en del, men vender altid tilbage til akryl på lærred.

Det sidste år har de dominerende motiver i hendes malerier været ”træer” udarbejdet med forskellige teknikker og i forskellige sammenhænge. Det er også det overordnede tema for udstillingen i TorupKunst.


Susanne, som tidligere har udstillet hos TorupKunst, fortæller” Naturen er forunderlig og der for mig noget særlig dragende over de former og farver som naturen skaber.” Susanne skaber sine blomster af Italiensk crepepapir. Charlotte fortæller,” til denne udstilling har jeg valgt at arbejde med små og mindre blomster, der er sat under kupler. Der er små og store kupler – runde glas kupler og firkantede plexiglas kupler.”


Hjemmesider:

Kirsten:   kirsten.stubben.dk

Charlotte:  FB   "Min papir have "

 Susanne:   papirmagi